Een boottocht op een nostalgisch schip over de Maasplassen in Roermond? Boek dan een Maasplassen Tour. Neem contact op met Harry Rijcks voor reserveringen en meer informatie.

De Concorde

De Concorde is een nostalgisch schip van 19.60 meter lang dat aan het einde van de tweede wereldoorlog is gebouwd (1944). Nadat het schip is afgebouwd werd het jarenlang als Parlevinker gebruikt op de rivier de Rijn en de Elbe. Daarna in het in Nederland in privé handen gekomen en omgebouwd tot privé jacht. Nu kunnen de mensen van deze fraaie boot meegenieten op een mooie Maasplassen Tour.

De Concorde is ook zonder arrangement te huren: kosten hiervan zijn € 75,00 per uur tot een max van 12 personen. Alle drank a € 2,00.

 .

AANTAL URENBOOTTOCHT INCL. DRANKARRANGEMENTBOOTTOCHT INCL. BBQ EN DRANKARRANGEMENT
2 UUR€45,00 p.p.€60,25 p.p.
3 UUR€51,00 p.p.€66,25 p.p.
4 UUR€55,75 p.p.€72,25 p.p.
5 UUR€61,25 p.p.€77,75 p.p.
Party Mode: 3 uur met een drankarrangement en hapjes €60,00 pp. van 20.00 tot 23.00 muziek naar keuze. In overleg kunnen aanpassingen worden gedaan. Prijzen zijn incl. BTW.

Een minimum van 8 en max van 12 personen voor de arrangementen.

Huisregels

Concorde Maasplassen Tours

 

1)   Honden zijn aan boord niet toegestaan. 2)   Zorg voor makkelijk schoeisel (zonder hakken). 3)   Bij misdragingen word de tour direct beëindigd. 4)   Met vragen kun je altijd bij de schipper terecht. 5)   Zonder crew is het niet toegestaan in de privé ruimte te komen. 6)   Bijzondere wensen mits van te voren afgesproken zijn mogelijk. 7)   Concorde maasplassentours behoud zich te alle tijden het recht bij calamiteiten de tour te beëindigen. 8)   Toezicht op kinderen word niet gedaan door Concorde Maasplassen Tours, tenzij er door gevaar moet worden ingegrepen. 9)   Het dragen van een zwemvest voor kinderen tot 6 jaar is aanbevolen doch niet verplicht.    

Veel plezier met Concorde Maasplassen Tours.

Een avond tour over de maasplassen.

Een verjaardagscadeau om nooit te vergeten, soms zegt zoiets veel meer dan woorden.

In ieder geval was zijn vriendin er zeer blij mee.