Cosmetisch Yachtservicebedrijf Harry

Hatenboer 51 hoofd steiger.facebook-logo.jpg

6041TN ROERMOND

Bel 06 29 41 88 78 of mail op jrijcks@gmail.com.

Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55700152.

 

Jachthaven Hatenboer Roermond

jachthaven-hatenboer-roermondZoals al te zien is ben ik gelegen in de Jachthaven Hatenboer te Roermond. Hatenboer is een kleine haven midden in een van de bekendste water recreatie gebieden van de stad Roermond. Veel van mijn klanten hebben hun boot in de haven van Hatenboer liggen, maar uiteraard is mijn werkgebied veel breder. Aangezien ik zelfstandig ondernemer ben kan ik hier heel flexibel mee om gaan en zit ik dus niet direct vast aan een werkplek in de haven van Roermond.

 

Afspraak maken?

Indien u graag eens een vrijblijvende afspraak wilt maken, dan kan dit uiteraard geheel vrijblijvend. Ik kom dan graag bij u langs om te beoordelen wat ik kan betekenen voor uw boot of jacht schip. Hierbij uiteraard geheel rekening houdend met uw wensen en eisen. Door mijn flexibiliteit zijn er veel mogelijkheden die ik graag persoonlijk met u wil bespreken. Bel of mail me en dan spreek ik u snel!